Skip to content

Splošni pogoji in pravilnik o zasebnosti

Splošni pogoji udeležbe na tečaju oz. izobraževanju

Splošni pogoji so sestavni del prijavnice na tečaj oz. izobraževanje EMPRISE, Nika Schmidt s.p., ne glede v kakšni obliki ste se prijavili. Zaradi zagotavljanja kakovosti tečaja oz. izobraževanja, je število udeležencev omejeno in ga izvajamo v primerno velikih skupinah. Na vseh tečajih oz. izobraževanjih omogočamo aktivno sodelovanje udeležencev in s tem pridobivanje novega znanja in informacij.

Elektronsko prijavo na seminar izvaja EMPRISE, Nika Schmidt s.p., Ob železnici 15, 3313 Polzela, davčna številka 78676967, matična številka  7269811000.

Vse navedene cene za tečaje oz. izobraževanja so v EUR in brez DDV, saj nismo davčni zavezanec. Prijave na tečaj oz. izobraževanje se vrstijo po vrstnem redu prejetih plačil in ne od časa oddaje prijavnice. Ko bomo prejeli vašo prijavo na tečaj oz. izobraževanje, vam bomo na vašo vpisano e-pošto, poslali ponudbo oz. predračun na katerem so vsi podatki, ki jih potrebujete za plačilo kotizacije. Vljudno vas prosimo, da kotizacijo poravnate do datuma roka za prijavo, saj bomo le tako vedeli, da se boste tečaja oz. izobraževanja zagotovo udeležili. S prijavo na tečaj oz. izobraževanje potrjujete, da ste seznanjeni in se strinjate s tukaj navedenimi splošnimi pogoji udeležbe na tečaju oz. izobraževanju.

 • Za podjetja, ki prijavljajo več kot enega zaposlenega nudimo 10% popust.
 • Vse brezposelne osebe, ki prinesejo potrdilo o brezposelnosti imajo dodatni 10% popust.
 • Za dijake in študente, ki imajo status dijaka oz. študenta, imajo dodatni 10% popust (prinesti morajo potrdilo o šolanju).
 • Vsi udeleženci, ki so se že udeležili drugih naših tečajev imajo 10% popust.
 • Kotizacija vključuje udeležbo na tečaju oz. izobraževanju, ustrezno gradivo in potrdilo o udeležbi.
 • Prizadevamo si, da so vse informacije točne, vendar za njih ne odgovarjamo, v celoti.
 • Originalne račune za kotizacijo, prijavljeni prejmejo ob obisku tečaja oz. izobraževanja.

Če je za določen termin tečaja oz. izobraževanja preveč ali premalo prijav ter če ni bila prijavnica oz. naročilnica oddana v skladu s splošnimi pogoji udeležbe na tečaju oz. izobraževanju, si pridržujemo pravico, da izjemoma odstopimo od izvedbe prijave. V takem primeru vas v roku 3 (tri) delovnih dni obvestimo preko e-pošte ali telefonsko.

Za vsak tečaj oz. izobraževanje je pogoj, da se izvede ob zadostnem številu udeležencev. EMPRISE, Nika Schmidt s.p., pa si pridržuje pravico do odpovedi ali spremembe izvedbe tečaja oz. izobraževanja zaradi odpovedi udeleženc-a/ev ali višje sile, kot je npr. bolezen predavatelja. V primeru odpovedi ali spremembe tečaja oz. izobraževanja, vse prijavljene pravočasno obvestimo, vplačane kotizacije pa vrnemo ali prenesemo na drugi termin, glede na dogovor s prijaviteljem. Pridržujemo si pravico do spremembe lokacije, predavatelja, datuma ali ure izvedbe tečaja oz. izobraževanja. Vse spremembe nadomestimo z enakovrednimi.

Vsak prijavitelj ima pravico pisno odpovedati udeležbo na tečaju oz. izobraževanju. Odstop od tečaja oz. izobraževanja, oz. odpoved prijave, je možna le v pisni obliki, posredovani na e-pošto: tecaji@emprise.si ali po redni pošti na naslov EMPRISE, Nika Schmidt s.p., Ob železnici 15, 3313 Polzela. Ustnih in telefonskih odpovedi ne sprejemamo. Datum odpovedi se šteje za takrat, ko odpoved fizično prejmemo redni pošti ali na e-pošto.

Pri odpovedi udeležbe na tečaju oz. izobraževanju, so izkazani in zaračunani naslednji stroški, ki se zaračunajo prijavitelju:

 • prejem odpovedi do 7 (sedem) delovnih dni od začetka tečaja oz. izobraževanja se zaračuna 0% od cene kotizacije za tečaj oz. izobraževanje,
 • prejem odpovedi do 5 (pet) delovnih dni od začetka tečaja oz. izobraževanja se zaračuna 30% od cene kotizacije za tečaj oz. izobraževanje,
 • prejem odpovedi do 3 (tri) delovnih dni od začetka tečaja oz. izobraževanja se zaračuna 50% od cene kotizacije za tečaj oz. izobraževanje,
 • prejem odpovedi do 1 (en) delovnih dni od začetka tečaja oz. izobraževanja se zaračuna 100% od cene kotizacije za tečaj oz. izobraževanje.

Glede na čas odpovedi, se vso razliko med stroški in kotizacijo vrne na transakcijski račun prijavitelja.

Ne glede na zgoraj napisane določbe, pa je možno odpoved tečaja oz. izobraževanja v korist prijavitelja, prenesti na drugo osebo ali na drug termin oz. tečaj.

Za vsak termin tečaja, je vpisan tudi datum do katerega se lahko prijavite na tečaj. Ta datum je potreben, predvsem zaradi lažje organizacije tečajev. V primeru, da se prijavljate na tečaj po datumu za prijavo, vas prosimo, da nas prej kontaktirate ali so še prosta mesta za prijavotecaji@emprise.si ali na telefon 031 779 650.

EMPRISE, Nika Schmidt s.p. in prijavitelj oz. udeleženec tečaja oz. izobraževanja, bosta vse medsebojne spore reševala sporazumno, v obojestransko korist. Če sporazum ne bo mogoč, je za reševanje sporov pristojno sodišče v Ljubljani.

Za vsa dodatna vprašanja in informacije, nam pišite na e-pošto: tecaji@emprise.si ali telefonsko na 031 779 650.

EMPRISE, Nika Schmidt s.p.
Ob železnici 15
3313 Polzela

Pravilnik o zasebnosti

VAROVANJE PODATKOV

EMPRISE, Nika Schmidt s.p. je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezan k varovanju osebnih podatkov udeležencev  oz. uporabnikov spletne strani www.racunovodskitecaji.si. EMPRISE, Nika Schmidt s.p. se zavezuje, da ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja posredoval osebnih oz. drugih podatkov tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke  udeleženca oz. uporabnika razen, če, bi od njega to zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu ali za potrebe za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

Lastnik spletnega racunovodskitecaji.si zagotavlja varovanje osebnih podatkov, ki bodo uporabljeni izključno v namene obveščanja o poteku rezervacije oz. naročila (v primeru opravljenega nakupa v spletni trgovini), ter pošiljanje reklamnega gradiva. Lastnik jamči, da bodo podatki obiskovalcev in uporabnikov uporabljeni le v namen nemotenega poteka naročil in ne bodo predani tretji osebi. V primeru težav oz. nejasnosti pri uporabi spletnega mesta si lastnik spletnega mesta pridržuje pravico do stika s potrošnikom prek sredstev komunikacije na daljavo.

Ponudnik zbrane osebne podatke trajno varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07) (ZVOP), Zakonom o elektronskih komunikacijah (Uradni list RS, št. 109/12, 110/13, 40/14 – ZIN-B, 54/14 – odl. US, 81/15 in 40/17) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR).

KATERE OSEBNE PODATKE DRŽIMO IN KAKO JIH LAHKO SPREMENITE

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-2. Ponudnik skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov hrani naslednje podatke uporabnikov: ime in priimek, e-poštni naslov in kontaktni telefon. Ponudnik se obvezuje, da bodo kakršnikoli osebni podatki pridobljeni preko spletne strani racunovodskitecaji.si v celoti ostali v lasti ponudnika in bodo služili izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila, razen če ni uporabnik spletne strani posebej privolil v kakšno drugačno obliko uporabe posredovanih podatkov.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.
Po izpolnitvi naročila se hranijo samo še podatki v zvezi s posameznim naročilom, do katerih je mogoč dostop samo prek poznavanja številke računa in številke naročila.
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, podjetje ne odgovarja. Podatkov ponudnik ne posreduje tretjim osebam, razen pogodbenim izvajalcem, s katerimi ima ponudnik sklenjeno pogodbo o varovanju osebnih podatkov in ki so pogodbeno zavezani k istim standardom varovanja osebnih podatkov kot ponudnik. Ponudnik osebne podatke zbira z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hrani skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.
Zbirke osebnih podatkov ponudnik hrani na območju Republike Slovenije ter jih ne iznaša v druge države.

Poročilo o vaših osebnih podatkih lahko pridobite preko našega e-mail naslov: tecaji@emprise.si. Sledite korakom za pridobitev poročila in navodilom za popravek ali popolno odstranitev vaših podatkov. Vedno lahko izberete, ali želite prejemati promocijska obvestila, telefonske klice ali klasično pošto od podjetja EMPRISE, Nika Schmidt s.p., Ob železnici 15, 3313 Polzela

V zvezi z vašimi osebnimi podatki imate do nas naslednje pravice:

– pravico do pozabe
– pravico do dostopa,
– pravico do popravka,
– pravico do izbrisa,
– pravico do omejitve obdelave,
– pravico do prenosljivosti podatkov,
– pravico do ugovora obdelavi.

Poleg tega imate pravico, da se pri nadzornem organu za varstvo podatkov pritožite v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov s  strani ponudnika. Kontaktne podatke nadzornega organa za varstvo podatkov boste našli na naslednji povezavi (https://www.ip-rs.si/).

PIŠKOTKI

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Upravljalec:  EMPRISE, Nika Schmidt s.p.

Za potrebe spletne strani racunovodskitecaji.si lahko uporabljamo naslednje piškotke:

 1. Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani

Sejni piškotek

PiškotekTrajanjeNamen
__PHPSESSIDsejaDelovanje sistema za prikaz vsebin.

Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

 1. Piškotki tretjih strani

Google Analytics

PiškotekTrajanjeNamen
_ga_*1 leto 1 mesec 4 dniGoogle Analytics nastavi piškotek, da shrani in šteje oglede strani.
_ga1 leto 1 mesec 4 dniGoogle Analytics ta piškotek določa tako, da izračuna podatke o obiskovalcu, seji in oglaševalski akciji ter sledi uporabi mesta za poročilo analitike spletnega mesta. Piškotek anonimno shrani informacije in dodeli naključno ustvarjeno številko za prepoznavanje edinstvenih obiskovalcev.

S pomočjo teh piškotkov beležimo statistiko obiskovalcev. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih informacij, služijo le za zagotavljanje unikatnosti obiskov. Več o Google Analytics piškotkih, njihovem namenu in trajanju si lahko preberete na spletni strani

Če želite blokirati le storitve Google Analytics, to lahko storite na tej spletni strani.

Kopirajte kupon

ZTR50

Kupon je unovčljiv pri prijavi na Začetni tečaj računovodstva

Kupon za popust 50€
0
  Prijava na tečaj