Računovodski TEČAJI

Intenzivni začetni tečaj računovodstva z vajami na računalniku

Eno-mesečni začetni tečaj računovodstva, je namenjen čistim začetnikom ali pa osebam z osnovnim predznanjem. V prvem delu predavanj se spoznamo z osnovnimi pojmi računovodstva, kasneje pa praktično reševanje poslovnih dogodkov z vnosom v računovodski program.

 

Sem/Bom Normiranec

2 dnevni tečaj za vse, ki so že ali želijo postati normiranci. Na njem spoznate posebnosti in pravila, ki jih mora poznati vsak normiranec. Naučite se tudi, kako pravilno izpolniti obrazce, ki jih je potrebno oddajati na E-davke.

 

Zaključni obračun – Bilance

4 dnevni tečaj v katerem s praktičnimi podatki naredimo prve bilance in davčni obračun. Vse se najprej naučimo izračunati ročno, potem pa vse to še v računovodskem programu.

 

Plače – Potni nalogi – Bonitete

3 dnevni tečaj, na katerem se naučite obračunati plače, pravilno izpolniti potni nalog in izračunati bonitete. Ko vse to znamo, naredimo skupaj še v računovodskem programu.

E-tečaj računovodstva: 710,00 EUR (preverite popuste ali plačilo na 3 obroke) Termin: od 17.01.2023 do 09.03.2023 (vsak torek in četrtek, po 4 šolske ure) samo popoldanski termin od 17:00 do 20:30 ure.