E-tečaj

Zaradi trenutne situacije s pandemijo COVID-19, smo za vas organizirali E-tečaj, se pravi Intenzivni začetni računovodski tečaj na daljavo.

Vsebina tečaja je enaka, kot na tečaju, ki poteka v učilnici.

Tečaj poteka v dopoldanskem in popoldanskem času, tako, da se lahko prijavite na tečaj in sodelujete, kadar vam odgovarja. Dopoldan se tečaj odvija od 10:00 do 13:00 ure, popoldan pa od 17:00 ure do 20:00 ure.

Med tečajem imamo dvakrat pavzo po 10 minut.

Za tečaj potrebujete internetno povezavo na računalniku in namestitev ter registracijo na Microsoft Teams, ki je brezplačna. Za pomoč se pred tečajem lahko na daljavo povežemo in skupaj namestimo MS Teams.

Potrebujete tudi program Microsoft Excel, katerega bomo potrebovali za vajo izdelave bilanc.

Priporoča se tudi uporaba slušalk z mikrofonom in spletna kamera.

Za tečaj boste en teden pred pričetkom po pošti dobili gradivo, v katerem bodo tudi vaje in kopije računov za knjiženje v program Minimax.

Vsebino tečaja vidite na tej povezavi.

 

On-line začetni računovodski tečaj z vajami na računalniku in vaje v računovodskem programu Minimax Začetni računovodski tečaj na daljavo z vajami na računalniku in vaje v računovodskem programu Minimax E-računovodski začetni tečaj z vajami na računalniku in vaje v računovodskem programu Minimax Internetni začetni računovodski tečaj z vajami na računalniku in vaje v računovodskem programu Minimax Začetni E-tečaj računovoedstva z vajami na računalniku in vaje v računovodskem programu Minimax